Internationaal

Bij internationale verhuizingen is elke verhuizing uniek. Onze prestaties zijn dan ook gepersonaliseerd om perfect aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij luisteren naar uw wensen zodat u zich snel thuis zal voelen in uw nieuwe omgeving.

Onze prestaties omvatten niet enkel het inpakken van uw meubilair, wij nemen ook de douane- en transportformaliteiten voor onze rekening.

Onze partners :
Eurovanfedemac

Gegroepeerd

Internationaal gegroepeerd transport maakt deel uit van de dagelijkse activiteiten bij Potiez-Deman. De leveringen worden, naargelang de bestemming, verdeeld over veschillende vrachtwagens en naar de verschillende bestemmingen gebracht.

Voor het internationaal gegroepeerd transport buiten de Benelux werkt Potiez-Deman nauw samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Elke partner is voor zijn regio gespecialiseerd in dezelfde dienstverlening als Potiez-Deman. Vanuit Potiez-Deman staan wij in voor de permanente opvolging en controle van de verhuisactiviteiten.

Potiez-Deman biedt regelmatige vertrekdata aan naar verschillende Europese bestemmingen: London, Parijs, Madrid, Barcelona, Rome, …

Voor het verkrijgen van een kort overzicht van onze vaste trajecten en een meer precieze planning, nodigen wij u uit om ons te contacteren op het volgende adres: info@potiez-deman.be

Contacteer ons

Transit

Voor een internationale verhuizingen, waarbij uw goederen tijdelijk in transit verblijven, beschikt  POTIEZ-DEMAN over de nodige containers. Persoonlijke bezittingen worden direct in dit type container geladen, waarna deze bewaard wordt in onze beveiligde logistieke ruimte (7.500 m²) in Brussel.

Van zodra wij groen licht krijgen voor aflevering, starten we de organisatie van het transport naar uw bestemming.  Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

Contacteer ons

Onze diensten

Europese verhuizingen

Voor verhuizingen binnen Europa, beschikt Potiez-Deman over een grote vloot van verschillende types voertuigen. Een verhuis over weg blijft budgettair een interessant alternatief. Dank zij een nauwe samenwerking met verschillende Europese partners, kan POTIEZ-DEMAN  u steeds een zeer interessante prijs-kwaliteit verhouding garanderen.

Overzeese verhuizingen

POTIEZ-DEMAN beschikt over de “know-how” om uw goederen maritiem te verpakken en deze veilig te laden en te stapelen in zeecontainers.  Uw bezittingen kunnen zo  op een correcte manier verscheept worden naar de haven van bestemming.

Vervoer via de lucht

Vervoer per luchtvracht is snel maar zéér duur. Wij raden aan om enkel gebruikt te maken van deze dienst voor het transport van waardevolle voorwerpen of wanneer u zeer snel moet kunnen beschikken over bepaalde items.

POTIEZ-DEMAN maakt gebruik van een netwerk waarbij uw verzending van A tot Z wordt opgevolgd kan worden .

Meubelbewaring

POTIEZ-DEMAN biedt u in elke situatie een praktische en flexibele oplossing voor  uw (tijdelijk) tekort aan ruimte. Onze opslagmogelijkheden zijn veilig en makkelijk bereikbaar. Wij bieden een oplossing voor elk volume. Lees meer.

Assistentie

POTIEZ-DEMAN biedt ook ondersteuning voor Europese collega’s op Belgische bodem. Wij assisteren bij verschillende verhuisactiviteiten zoals douaneformaliteiten, hulp bij het in- of uitpakken, het laden of lossen van vrachtwagens, het aanvragen van parkeervergunningen, liftservice of assistentie met kleine verhuiswagens.

Verzekeringen

Door gebruik te maken van de diensten van POTIEZ-DEMAN, bent u verzekerd tegen schade aan uw goederen en persoonlijk meubilair. Indien de voorgestelde waarborg ontoereikend is, stelt POTIEZ-DEMAN  u een “alle risicio’s” verzekering voor met of zonder vrijstelling, naargelang de gekozen formule. Deze verzekeringspolis dekt al uw goederen gedurende de hele verhuis, vanaf het inpakken tot en met de levering aan uw nieuwe woonst

Onze partners

POTIEZ-DEMAN beschikt over een netwerk van internationale partners wat ons versterkt in de organisatie van alle type verhuizingen van of naar de België

POTIEZ-DEMAN is lid van internationale netwerken zoals FEDEMAC en EUROVAN, wat onze know-how enkel onderstreept.