Potiez-Deman

POTIEZ-DEMAN is sinds meer dan 35 jaar de verhuisspecialist voor de bedrijfswereld en voor particulieren. Meubelbewaring, meubelmontage, liftservices en transport, zowel in Europa als in de rest van de wereld behoren tot onze diensten.

Onze know-how heeft ertoe bijgedragen dat Potiez-Deman één van de belangrijkste spelers is in dit segment. Potiez-Deman staat garant voor en bekend om een onberispelijke dienstverlening aan haar klanten. Hierover kan u onze referentiebrieven raadplegen.

Onze plan van aanpak

Ieder verhuisproject is uniek en eist een specifieke aanpak. POTIEZ-DEMAN tracht u steeds een oplossing te bieden die volledig beantwoordt aan uw specifieke noden. POTIEZ-DEMAN heeft een sterke expertise en ervaring opgebouwd in alle type verhuisopdrachten.

Wij hechten een groot belang aan de zorgvuldige voorbereiding van een verhuisproject. De voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle en zorgeloze verhuizing . Ons personeel beheerst alle verhuistechnieken en wij beschikken over een waaier aan professioneel verhuismateriaal dat aan de nodige veiligheidsnormen beantwoordt. Expertise, organisatie en flexibiliteit zijn de keywords bij POTIEZ-DEMAN.

ENKELE REFERENTIES

ENKELE CIJFFERS

30

Jaren ervaring

58

Mensen werken bij Potiez-Deman

2500

Verhuis per jaar

30

Vrachtwagens