PRIVEVERHUIS

U verhuist in dezelfde straat, u verhuist naar een nieuwe stad of u gaat in een andere land wonen : POTIEZ-DEMAN en zijn medewerkers hebben de oplossing om u te helpen. Met een professionele verhuizer kiest u voor een daadwerkelijke kwalitatieve verhuis. POTIEZ-DEMAN biedt u zijn jarenlange expertise om u bij te staan vanaf de voorbereiding. Met een keuze uit ons uitgebreide dienstenpakket kunt u op twee oren kan slapen terwijl alles voor u geregeld wordt. Wij bieden 3 verschillende formules. Kies een formule die overeenkomt met uw verwachtingen en duidt ons aan welke datum u verhuist. Wij coördineren en voeren uw verhuis  uit van A tot Z

Economische formule

TAKEN UITGEVOERD DOOR ONZE VERHUIZERS

 • Laden, vervoeren en lossen.
 • Bescherming van de meubelen met verhuisdekens.

TAKEN UITGEVOERD DOOR DE KLANT

 • In- en uitpakken van de persoonlijke goederen en de vaat.
 • Inpakken van kledij op kleerhangers (in speciale doos).
 • Demontage en montage van meubelen.
Gratis offerte

STANDAARD FORMULE

TAKEN UITGEVOERD DOOR ONZE VERHUIZERS

 • Laden, vervoeren en lossen.
 • Demontage, inpakken, beschermen en remontage van meubelen.
 • In- en uitpakken van de breekbare voorwerpen.

TAKEN UITGEVOERD DOOR DE KLANT

 • Inpakken van kledij op kleerhangers (in speciale doos).
 • In- en uitpakken van de niet breekbare voorwerpen.
Gratis offerte

COMFORT FORMULE

TAKEN UITGEVOERD DOOR ONZE VERHUIZERS

 • Laden, vervoeren en lossen.
 • Demontage, inpakken, beschermen en remontage van meubelen.
 • In- en uitpakken van breekbare voorwerpen.
 • In- en uitpakken van niet breekbare voorwerpen.
 • Inpakken van kledij op kleerhangers (in speciale doos).

TAKEN UITGEOVERD DOOR DE KLANT

 • Wij doen alles !
Gratis offerte

ONZE DIENSTEN

Verhuislift

Voor uw verhuizing stelt POTIEZ-DEMAN een wagenpark van verschillende buitenliften ter uw beschikking. Belastbaar tot 300 kg, kunnen deze liften een  1ste tot een 12de verdieping bereiken.
Onze professionele liftoperatoren zijn opgeleid en onze verhuisliften worden door een onafhankelijk organisatie gecontroleerd.

Verpakkingsdienst

Onze inpakkers genoten een professionele opleiding en beschikken over de nodige ervaring om alle type goederen in te pakken. Het inpakken gebeurt steeds in uw woonst met behulp van professioneel verpakkingsmateriaal.

Elke doos, elk meubelstuk wordt vervolgens  voorzien van een genummerd label.  Dit nummer is terug te vinden op een inventarislijst.

Meubelbewaring

POTIEZ-DEMAN biedt u in elke situatie een praktische en flexibele oplossing voor stockage aan voor uw tekort aan ruimte. wij bieden verschillende mogelijkheden aan, van zeer kleine tot grotere volumes. Uiteraard worden alle veiligheidsnormen gerespecteerd.  Lees meer.

Meubelmontage

Wij kunnen u ook helpen voor de montage en plaatsing van meubilair. Onze professionele monteurs zullen bijdragen om de inhuizing te versnellen en te vergemakkelijken. Lees meer.

Huisopruimingsdienst

Na een verhuis, kan u beroep doen op POTIEZ-DEMAN om uw woonst volledig te ontruimen. Beschadigd of oud meubilair wordt door ons opgehaald en  naar een recyclagebedrijf gebracht.

Poetsdienst

Ina aanloop naar uw verhuis heeft u  voldoende zaken te regelen zoals administratieve procedures, inpakken van dozen, enz.
POTIEZ-DEMAN voert de schoonmaak uit van uw woning of appartement zowel voor als na de verhuis.

Piano-verhuis

Wij helpen u graag verder bij het verhuizen van een piano. POTIEZ-DEMAN staat in voor het professioneel verhuizen van uw piano. Wij beschikken over de nodige materialen om uw piano met de grootste zorg te transporteren (brede singelbanden, karretjes, slede, wieltjes).

Leveringen

Potiez-Deman biedt zijn voertuigenpark aan alle types leveringen te verzorgen. Wij beschikken over het nodige verhuis en transportmateriaal.

Reservatie parkeerruimte

POTIEZ-DEMAN stelt voor om de reservatie van de parkeerruimte voor uw woning te voorzien op laad- en/of losadres.

Afvalcontainers

Wij bieden onze particuliere klanten en bedrijven de mogelijkheid tot het huren van containers voor het ophalen van niet-giftig afval.

Kunstwerken

Voor de verhuis van al uw kunstwerken – schilderijen, beeldhouwwerken -of andere  waardevolle breekbare voorwerpen kunt u rekenen op POTIEZ DEMAN.  Het werk wordt steeds uitgevoerd met grootse zorg.

Verzekeringen

Door gebruik te maken van de diensten van POTIEZ-DEMAN, bent u verzekerd tegen mogelijke schade aan uw goederen en meubilair. Indien de voorgestelde waarborg niet voldoet aan uw wensen, stelt POTIEZ-DEMAN  u een “alle risicio’s” verzekering voor met of zonder vrijstelling, naargelang de gekozen formule.

icon-euro

Gratis bestek

POTIEZ-DEMAN kan u een gratis offerte opmaken op eenvoudig verzoek. Onze consultant komt bij u langs na afspraak. Na het plaatsbezoek bezorgen wij u vrijblijvend een schriftelijke offerte.

Meer info
icon-calcul

Volumeberekening

Wenst u zelf  het volume te berekenen? Gebruik deze eenvoudige en praktische tool die voor u  het te verhuizen volume berekent. Potiez-Deman, diensten op maat.

Meer info
icon-write

PLANNING VERHUIZING

OTIEZ-DEMAN stelt u een memo ter beschikking waar u een duidelijk overzicht  krijgt van de verschillende stappen die u moet nemen. Onnodige stress wordt zo  vermeden  en een succesvolle verhuizing is gegarandeerd.

Meer info