VERHUIZEN VAN BEDRIJVEN, KANTOREN EN OPENBARE  INSTELLINGEN

Reeds jarenlang is POTIEZ-DEMAN de specialist in verhuisprojecten voor bedrijven en openbare instellingen. Kijk gerust even naar onze referentielijst onderaan deze pagina. Verschillende van deze projecten werden uitgevoerd in het kader van een raamcontract.

Van het eenvoudig verplaatsen van een bureau tot het organiseren en uitvoeren van een complexe verhuis van een bedrijf, POTIEZ-DEMAN is de ideale partner voor uw toekomstig verhuisproject.

Onze interventies zijn aangepast aan uw specifieke wensen. Elke bedrijfsverhuis is uniek in zijn genre. Daarom is het noodzakelijk dat wij een inschatting ter plaatse maken. Zo kan het volume bepaald worden, de toegangsmogelijkheden besproken worden. Op die manier kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel bezorgen, waarbij rekening gehouden wordt met timing en budget.

Voor uw verhuisproject stellen wij een Project Manager ter beschikking die samen met u een lastenboek en een haalbare planning zal opstellen. Hij zal samen met u het project beheren van A tot Z.  Voor meer info: info@potiez-deman.be of 02/344 77 44

Gratis bestek
Déménagement corporate

GROOTSCHALIGE VERHUISPROJECTEN

POTIEZ-DEMAN beschikt over  de nodige ervaring voor het uitvoeren  en beheren van grote en complexe verhuisprojecten.  Lastenboeken worden uiterst secuur gerespecteerd en  nageleefd.

POTIEZ-DEMAN positioneert zich als een reflecterende partner en beschikt over de nodige middelen en materieel  zodat wij steeds beantwoorden  aan strenge eisen zoals tijdsdruk, hoge volumes, hoge veiligheidsnormen . Wij werken regelmatig voor Europese en internationale organisaties, op luchthavens, waarbij het respecteren van preventie- en veiligheidsregels prioritair zijn.

Déménagement société

INDUSTRIELE VERHUIZINGEN

Farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en laboratoria behoren tot het “industriële” cliënteel van POTIEZ-DEMAN. Verschillende van onze klanten werken trouwens volgens de Sevesorichtlijnen .

Onze ervaring en expertise zijn hier van cruciaal belang, zodoende kunnen wij elke  vraag voldoende identificeren, de risico’s bepalen  en de correcte procedures  voorstellen.  Professionalisme en flexibiliteit zijn onze voornaamste troeven in deze   specifieke sector.

BASISPRESTATIES

HET BASIS TAKENPAKKET VAN POTIEZ-DEMAN

 • Inplannen van voorbereidende meetings
 • Vastleggen van een planning en bepalen  van de uitvoeringsmodaliteiten
 • Ter beschikking stellen van een projectleider
 • Ter beschikking stellen van de nodige arbeidskrachten, gespecialiseerd in kantoorverhuizingen
 • Ter beschikking stellen van voldoende verpakkingsmiddelen :  dozen, crates, rolltainers,…
 • Ter beschikking stellen  van  etikketten voor het identificeren  van dozen, meubilair, archieven
 • Demontage en montage van het meubilair
 • Ter beschikking stellen van onze vrachtwagens ( vloot van 40 stuks)
 • Ter beschikking stellen van meubelliften, waar nodig
 • Beschermen van vloerbekleding, ramen, deuren , liften zowel op oude als op nieuwe locatie
 • Reservatie van de nodige parkeervergunningen op zowel vertrek- als aankomstlocatie, indien nodig

Optioneel

 POTIEZ-DEMAN VOERT VOLGENDE TAKEN UIT

 • Ontkoppelen en weer aansluiten van IT-toestellen
 • Schoonmaak van de gebouwen, aankomst- en/ of vertrekadres
 • Verwijderen, plaatsen of bevestigen  van kaders, kunstwerken, schrijfborden
 • Demontage en montage van mobiele wanden, deuren, ramen
 • Archieven (stockeren of vernietigen)
 • Markeren, inpakken en terugplaatsen van dossiers, archieven

TE UWEN LASTE

 U BEZORGT ONS VOLGENDE INFORMATIE

 • Afbakenen van het risicodomein (preventieplan)
 • De naam van de verantwoordelijke die permanent aanwezig is , per fase, zowel voor laad- als losadres
 • De toelating om alle mechanische middelen te gebruiken nodig voor een vlot verloop van de verhuisoperaties
 • De maximale draagkracht van de vloeren, indien dit nodig  is voor het plaasten van bv brandkoffers
 • De eindbestemming van elk voorwerp door middel van een inplaningsplan en labels

Onze diensten

Verhuislift

Voor uw verhuizing stelt POTIEZ-DEMAN een wagenpark van verschillende buitenliften ter uw beschikking, bekwaam om een gewicht van 300 kg te hijsen van een 1ste tot een 12de verdieping voor uw waardevolle stukken, volumineus meubilair en ander materiaal.
Onze professionele liftoperatoren zijn opgeleid en onze verhuisliften worden door een onafhankelijk organisatie gecontroleerd.

VERPAKKINGSDIENST

Onze professionele inpakkers genoten een complete opleiding en beschikken over de nodige ervaring om goederen op de correcte en uiterst zorgzame manier te behandelen. Het inpakken van breekbaar materiaal- kunstwerken gebeurt met behulp van de  meest adequate materialen

ARCHIVERING

Zonder uw medewerkers te storen  inventariseert POTIEZ-DEMAN uw archieven, pakt ze in, labelt  en codeert ze.  Ze kunnen worden afgevoerd  door gebruik te maken van eigen containers op vrachtwagen, verhuisd, gestockeerd  of vernietigd worden.  Uiteraard bezorgt POTIEZ-DEMAN een vernietigingcertificaat voor de goede uitvoering.

Meubelmontage

Voor het demonteren en monteren van meubilair – bestaand of nieuw – kunt u rekenen op de diensten van POTIEZ-DEMAN. Aarzel niet ons contacteren met uw vraag. Meer info …

IT – MATERIAAL

Het informaticapark  van uw bedrijf is in goede handen tijdens de verhuis. Het ontkoppelen en weer aansluiten van PC’s, schermen en printers kan uitgevoerd worden door POTIEZ-DEMAN.

SCHOONMAAK

Om uw verhuisproject mooi af te ronden biedt Potiez-Deman de mogelijkheid om de kantoren die u verlaat, of die  u in gebruik neemt, te laten schoonmaken  . Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de plaatsbeschrijving bij het verlaten van het pand.

MEUBELBEWARING / STOCKAGE

Of het nu voor korte of lange termijn is, in elke situatie biedt Potiez-Deman u een oplossing voor uw gebrek aan opslagruimte. We beschikken over een beveiligde opslagruimte, voor elk volume, toegankelijk op aanvraag. Meer info …

AFVALCONTAINERS

Voor het verwijderen van grof vuil en niet giftig afval bieden wij afvalcontainers aan die op lange of korte termijn kunnen gehuurd worden.

VERZEKERINGEN

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten kan u zich uiteraard laten verzekeren tegen schade die zou  ontstaan tijdens het transport. Een all-risk verzekering behoort tot de mogelijkheden.

LEVERINGEN

Ook voor het leveren van goederen stelt POTIEZ-DEMAN zijn voertuigenpark ter beschikking.    Manipulatiemateriaal kan  gehuurd worden zodat uw goederen veilig en correct behandeld kunnen worden.

STOCKAGERUIMTE EN PARKING

In het kader van  een groeiende vraag naar semi-industriële stockageruimtes, schafte POTIEZ-DEMAN zich een extra gebouw aan. Hier kunnen wij u een buitenparking verhuren op lange termijn voor voertuigen  van elke grootte ( auto’s, vrachtwagens, boten, caravan, mobilhome,….)

Ontruimingsdienst

Na een verhuis, kan u beroep doen op POTIEZ-DEMAN om uw verlaten kantoren volledig te ontruimen. Beschadigd of oud meubilair wordt door ons opgehaald en  naar een recyclagebedrijf gebracht.

ENKELE REFERENTIES